Днес времето ще бъде предимно слънчево, но около и след обяд над

...
Днес времето ще бъде предимно слънчево, но около и след обяд над
Коментари Харесай

Ето какво време ни очаква в понеделник

Днес времето ще бъде предимно слънчево, само че към и след обяд над Западна и Централна България, а вечерта и през нощта против вторник - и над Източна ще се развие купеста облачност и ще има краткотрайни валежи, съпроводени с гръмотевици. Това оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология.
Възможни са и градушки. Вятърът ще стартира да се ориентира от изток-североизток и да се усилва, вечерта в Дунавската низина и Източна България ще бъде сдържан до мощен. С него ще нахлува леден въздух. Максималните температури ще бъдат сред 20° и 25°, малко по-ниски ще са по Черноморието и в крайните североизточни региони, в София - 22°. Над Черноморието през по-голямата част от деня ще бъде най-вече слънчево. Вечерта ще стартира да се развива купеста и купесто-дъждовна област и през нощта против вторник на доста места ще превали временен дъжд. Ще има и гръмотевици. Ще духа слаб изток-югоизточен вятър, който след обяд ще стартира да се ориентира от североизток и да се усилва. Максималните температури ще бъдат сред 14° и 17°. Температурата на морската вода е 13°-14°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.  
В планините преди обяд ще бъде слънчево, само че към и след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Възможни са и градушки. Ще духа слаб и сдържан северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 15°, на 2000 метра - към 7°.  
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР